שלום רב יש לי בעיה,
לפני כמה ימים רכשתי את ביטוח "אחריות מורחבת" של כלל ביטוח.
ביקשתי שהביטוח יהיה ללא שום נספח תוספת, אלא רק הביטוח הבסיסי.
סוכן הביטוח אמר לי שהמחיר של הביטוח הזה הוא 108.9 ש"ח עם 15% הנחה בשלושת השנים הראשונות.
אך הפלא ופלא כשקיבלתי את הפוליסה המלאה בדואר רשום שאני צריך לשלם עוד תוספת של 10.31 ש"ח על המחיר הבסיסי של 92.84 ש"ח בגלל איזה "כתב שירות לאחריות"-(משהו שאין לי מושג מהו בכלל)
כשפניתי לסוכן הביטוח לקבל תשובה למה הוסיפו לי עוד 10.31 ש"ח מעל למה שנאמר לי לפני שרכשתי את הביטוח, הוא אמר לי שאין ברירה כולם צריכים לשלם את התוספת הזו.
אז השאלות שלי בבקשה הן אלה:
1) האם באמת כולם ללא יוצא מן הכלל משלמים את התוספת הזו של "כתב שירות לאחריות"?
2) האם לא מין הראוי שחברות הביטוח והסוכנים יודיעו ללקוחות מראש שתהיה תוספת כזו במחיר, ולא לגלות את זה רק אחרי שרוכשים את הביטוח!??
זה נורא מעצבן לגלות רק אחרי זה שיש תוספת כזו שתתצטבר לאלפי שקלים במשך עשרות השנים הקרובות.
דבר נוסף שגם קצת מעצבן הוא- שמחיר הפוליסה לגיל 38 הוא 108.9 ש"ח, ואם מורידים מזה 15% הנחה, אז זה צריך לצאת- 92.565 ש"ח לחודש. ומשום מה אצלם החישוב יצא אחרת- 92.84 ש"ח.
אז נכון שזה לא הבדל גדול, אבל מעניין מאד שכל הטעויות ה"קטנות" האלה הן תמיד קורות לרעת הלקוחות ולא להפך!
האמת שאני כבר שוקל לבטל את כל העסקה, אני מאד לא אוהב שאין שקיפות, ומגלים רק אחרי שרוכשים את הביטוח שיש כל מיני תוספות כאלה שלא ציינו אותן מראש.
אודה לכם מאד לתשובות ועזרה בנושא.
תודה מראש,
דני.